Ho he conseguit!!!!!!!!!!!!!!!!

Reglette regime

dimecres, 29 de desembre del 2010

Primer pas per aprimar-me


Quan va finalitzar l'estiu, a finals d'agost, estava amb un pes de 91 Kgr., amb una talla 54 i amb un humor de gossos i no em sentia feliç.

Parlant amb una amiga, Olga, em va comentar que m'aniria molt bé llegir el llibre "El secreto" i per llegir no passa res, vaig fer-ho i va començar a obrir-se'm un cami que jo veia molt lluminós.

És un llibre petitet i molt ràpit de llegir, però em vaig aturar molta estona i dies en el capitol que parla de la imatge personal.

El que més em va impactar, deia: no et capfiquis amb quants kilos has de perdre, visualitza't com et voldries veure, vaig buscar una foto de quan jo tenia 20 anys, 65 Kgr., la vaig ampliar i la vaig enganxar a la porta de la nevera...

Continuaré explicant aviat. Avui ja peso 72 Kgr i estic super feliç. Divendres marxo a casa de la meva filla a Hèlsinki, si més no, a la tornada continuaré explicant la meva experiència per tots aquells que volen veure's més guapos, per si els hi serveix.

2 comentaris:

  1. Quin canvi!! I quina cara de felicitat! Moltes felicitats Xantal!

    ResponElimina
  2. moltes gràcies Anna, encara que aquesta setmana he estat amb la meva filla a Hèlsinki i crec que no he baixat ni un gram, je,jeje.

    ResponElimina