Ho he conseguit!!!!!!!!!!!!!!!!

Reglette regime

dilluns, 24 de gener de 2011


Vaig estar fent dieta uns quinze dies, però res ni és notava, van fer una promoció al poliesportiu del costat de la feina i em vaig apuntar.

El primer dia amb la moxilla preparada, el banyador, el meu enemig de sempre que no em posava feia la tira de temps, cap a la piscina que vaig anar, entre que no sabia com eren les instal·lacions, ni m'en recordava de com es respirava, vaig començar, la piscina era de 25 mtr. per 2mtr. de fondaria, vaig baixar per l'escala, em feia por fer el salt, pel vertigen i sobre tot per l'esquitxada d'aigua, (allà va la gorda...), els primers metres i ja m'ofegava, quan vaig fer 2 carrils, un d'anada i un de tornada, no podia amb la meva ànima. Podia fer dues coses, sortir de l'aigua i marxar o continuar encara que hagues de parar cada poquet.

Avui ja fa 4 mesos que he anat durant 5 dies a la setmana a nadar, la meva realitat d'ara és, que faig 40 carrils cada migdia, que em llenço de cap i que he perdut a la vora de 20 kilos.

Aquesta és la meva experiencia, dieta, no passar gana, si no menjar bé i molt d'exercici, cada dia al migdia de 1 hora a 1:30 i no tenir pressa, nomès pesar-te un cop a la setmana i t'adones que l'impossible es comença a fer realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada