Ho he conseguit!!!!!!!!!!!!!!!!

Reglette regime

dijous, 20 d’agost del 2009

Encara no he començat


Volia començar el dia 17 i ni aquest dia, ni cap dels què han passat fins avui he pogut començar el règim, no tinc excusa, però amb aixó què estem de vacances, no tinc cap rutina de res i és molt difícil.

He perdut pes en aquestes vacances i deu ser pel què hem arribat a caminar. Per tant estic segura que fen bondat amb el menjar i fent exercici, podré conseguir-ho.

El fet és què tinc què superar la meva personalitat que em fa defallir del meu intent. És com si fos dues persones, una què té molt clar el què s'ha de fer i l'altre què vol ofegar l'esforç. És una contrarietat, però és la meva realitat. El meu Mrs. Hyde ha de poder amb la Dra. Jekyll.

dimecres, 12 d’agost del 2009

Penúltim dia

Ai, ai, ai, em falten nomès dos dies per posar en marxa el meu pla d'aprimament. Avui és el penúltim dia què estic a casa de la meva filla a Hèlsinki, ha plogut bastant, però amb tot i això hem anat d'excursió a Turku, antiga capital de Finlàndia què està a uns 170 kilómetres. Què he de dir, amb el rotllo de la despedida hem anat a un restaurant, que hem dinat com a reis. Amb aquesta excusa, m'estic posant com la "vaca paca", així què hauré de modificar el meu pes, per què segur que arribo a Barcelona amb molt més del què vaig marxar.

dimarts, 11 d’agost del 2009

Avui, tampoc

Marxem cap a casa dijous a la nit, divendres vull começar la fita, em pesaré i planificaré els menjars i l'exercici, què és vital per poder-me aprimar.

Aqui, a Finlàndia, és menja amb moltes calories, suposo que pel tema del fred. Moltes mantegues, molta pastisseria, moltes salses i encara què intento demanar peix, per què sigui més suau pel meu estòmac, no és com a casa i com què està tan bó, no vaig a fer el lleig de no menjar-ho i au! tot cap a dintre. No em vull fer-me mala sang, total pel que queda donarem "rienda suelta" a la meva gula.

dilluns, 10 d’agost del 2009

Avui, encara no

Encara em queden uns dies d'estar a Hèlsinki, la dieta la començaré a l'endemà d'arribar, però ho tinc clar. En aquesta ciutat tothom fa esport, passejant per qualsevol dels boscos que tenen, sempre trobes gent correns, en bici, fent el Nordic walking i penso en el que faig jo a Barcelona i, ostres! res de res, tot el dia amb el cul enganxat a la cadira... ves per on estic tant "gordeta".




diumenge, 9 d’agost del 2009

Encara de vacances

Planificant el que faré en quan s'acabin les vacances a Finlàndia.

FER DIETA


Fa temps que segueixo diversos blogs sobre tot allò que m'interessa i m'agrada. De quan en quan he fet algun comentari, ara és hora de fer el meu i amb un únic objectiu, aconseguir aprimar-me. No sé com acabarà la cosa sols sé que sola no puc i vaig a probar sort escrivint el més sovint possible i inspirant-me amb els vostres blogs.

COMENCEM!