Ho he conseguit!!!!!!!!!!!!!!!!

Reglette regime

dilluns, 21 de març del 2011


Dissabte va ser Sant Josep, dia del pare, Sant i aniversari del meu marit, igual a dir, menjar i beure, ui,ui,ui! Va anar bé, mentres el monssieur és va posar fins a les celles, jo vaig intentar menjar amb sentit comú, primer plat, esqueixada de bacallà, ben bona, tomaquet, pebrot, cebes, bacallà... i olives, segon plat, sèpia a la planxa amb una salseta d'alls i julivert i de postre, una copa de maduixes, final del dinar, plena com una porqueta, però a la bàscula 68Kgr.

divendres, 4 de març del 2011

Han passat moltes coses...


Fa molts dies que no passo per aqui, la dieta continua crec que igual, no m'he tornat a pesar, he estat molts dies triste, he perdut dues persones de la meva familia, una d'elles ho esperavem, era velleta, però l'altre era molt jove i ha estat un cop molt fort.

La vida continua i jo vull tornar a la normalitat, dilluns em tornaré a pesar, espero haver perdut pes, per que la talla 44 m'anava apretadeta i ara em va perfecte.

Porto des de l'1 d'octubre amb la dieta, fins i tot em felicito, per que en la meva vida mai havia durat tant, estic tant contenta, em veig tant guapa (intento ser modesta), que estic amb ànims de continuar cuidant-me com fins ara.

Gràcies blog, per poder escriure't sempre que vull.

Un petonet.